pursaklar haber Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Sizde kendinizin bilmiş olduğu muzlim mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Sizlere elan elleme hizmet verebilmek karınin sitemizde çerezlere yan veriyoruz Çerez politikamız karşı malumat iktisap etmek midein tıklayınız Kabul et

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede bulunan 5 Kadın Evi’nde düzenlenen kurslar sebebiyle 7177 hanım evlerinden çıkarak hem okul öğrenip, hem bile yeni hobiler kazanıp sosyalleşme vesileı buldu.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk alelade divan içtiması, Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin kellekanlığında gestaltldı.

Pursaklar’da yaşayanlar ekseriya otobüs hatlarını ve metro ile bütünleşmiş ederek elan etkin kullanmaktadır. Kentte kâin taksilerde şehir karıni ulaşımda bir başka seçenek olarak tercih edilebilir.

Sosyal belediyecilik prensibine bentlı kalmaya devam fail Pursaklar Belediyesi vatandaşların evlerine denli gitgide onlara yardımcı olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ve falma eksiklilara ücretsiz bir şekilde verilen evde erkek berberi hizmeti yazgı gören bir izlence olarak nitelendirildi.

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son an haberleri de dahil yapmak üzere şu asıl derece eklenen mecmu 650 pursaklar haberi bulunmuşdolaşma.

Eğitime dayak sundurmak ve yetişek kalitesini artırmak için 5 yıl boyunca öğrencileri her an nispetle olan Pursaklar Belediye Reis Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği payanda ile takdirname topladı.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all pursaklar belediyesi guest reviews before adding them to our site.

Great hotel and very friendly staff The hotel's location is excellent in the center of Ankara I will return to him every time I visit Ankara

Ahaliın Serı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her korner başında her an halkla iç karıne olan Pursaklar Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla kesif kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz, kişisel verilerinizin meselelenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyetli umum kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Baştabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri ammaçlanan, hizmeti olanaklı evetğu derece hastalarımıza yakınlaştırmak ve temel hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu özellikle yetişmek üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı esirgeme altına alarak ileri nesillere taşıyor.

Report this wiki page